Center Parcs

25% korting bij Aqua Mundo van Center Parcs

met de Ouders van Nu Voordeelpas

Je bent helemaal weg en stiekem toch dichtbij huis. Het is de ideale bestemming voor mensen die er lekker even tussenuit willen. En er is voor ieder wat wils. Mocht je een natuurliefhebber zijn dan ben je bij Center Parcs zeker op het goede adres!

Waar naartoe met onze kortingscode van Center Parcs?
Center Parcs is de ideale vakantiebestemming voor gezinnen. Met je Voordeelpas ontvang je regelmatig hoge, exclusieve kortingen. Profiteer het hele jaar door met je pas van maar liefst 25% korting op een dagticket voor het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo in een van de 10 Center Parcs parken in Nederland en België.

Met de Ouders van Nu Voordeelpas krijg je 25% korting voor Aqua Mundo op dagtickets op de Nederlandse en Belgische parken (m.u.v. Parc Sandur). De korting is geldig buiten schoolvakanties en feestdagen, de exacte beschikbaarheid kan gecheckt worden op www.dagjecenterparcs.nl of www.dagjecenterparcs.be. De korting is geldig voor maximaal 6 personen per keer.

Let op: de pashouder moet met de digitale Ouders van Nu Voordeelpas aanwezig zijn. Deze is afgebeeld bovenaan de homepage. Laten zien op je smartphone is voldoende. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Vergeet niet je digitale Ouders van Nu voordeelpas te laten zien bij Aqua Mundo!

Reserveer bij Center Parcs

Waarom Center Parcs?

  • Cottages midden in de natuur
  • Gratis activiteiten voor iedereen
  • Crazy River: Jong en oud maken sensationele snelheden op megabanden.

Aanbiedingen van Center Parcs