Center Parcs

25% korting bij Aqua Mundo van Center Parcs

met de Ouders van Nu Voordeelpas

Heb je zin in binnen- en/of buitenactiviteiten? Center Parcs heeft jou, je vrienden en je gezin veel leuks te bieden. Met de Ouders van Nu Voordeelpas krijg je regelmatig toegang tot een kortingscode bij Center Parcs en kun je altijd genieten van 25% korting op een dagticket voor het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo.

Je bent helemaal weg en stiekem toch dichtbij huis. Het is de ideale bestemming voor mensen die er lekker even tussenuit willen. En er is voor ieder wat wils. Mocht je een natuurliefhebber zijn dan ben je bij Center Parcs zeker op het goede adres!

Waar naartoe met onze kortingscode van Center Parcs?
Center Parcs is  de ideale vakantiebestemming voor gezinnen. Met je Voordeelpas ontvang je regelmatig hoge, exclusieve kortingen tijdens en buiten de vakantieperiodes. Profiteer bovendien met je pas van maar liefst 25% korting op een dagticket voor het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo in een van de 8 Center Parcs parken in Nederland.

Vergeet niet je fysieke of digitale Ouders van Nu voordeelpas mee te nemen naar Aqua Mundo!

In de webshop kun je gebruik maken van de kortingscode. In de winkel wordt de korting berekend als je de digitale VoordeelPas bij de kassa laat zien.

Reserveer bij Center Parcs

Waarom Center Parcs?

  • Cottages midden in de natuur
  • Gratis activiteiten voor iedereen
  • Onbeperkt naar Aqua Mundo
  • Aqua Mundo is Zwembad van het jaar 2015

Aanbiedingen van Center Parcs