Hoe werkt het?

Met de Ouders van Nu Voordeelpas krijgen leden het hele jaar door korting bij veel webshops en op vakanties en dagjes weg.

  1. Je krijgt korting door de kortingscode eenvoudig te kopiëren vanuit je Voordeelpas profiel en vervolgens plan je deze het veld ‘kortingscode’ in het winkelmandje bij de desbetreffende webshop. Bij een aantal webshops wordt de korting automatisch verrekend als je vanuit je account naar de webshop gaat. Dit staat dan duidelijk in de pop-up die verschijnt als je naar de webshop gaat.
  2. Bij sommige uitjes krijg je korting op vertoon van de digitale Voordeelpas. Indien dit het geval is, staat dit duidelijk in de pop-up die verschijnt wanneer je naar de betreffende partnerpagina gaat. Hier zal ook je digitale Voordeelpas verschijnen.
  3. Omdat er regelmatig nieuwe webshops, speciale acties en leuke extraatjes bij komen, is het handig om regelmatig op www.voordeelpas.nl te kijken voor het overzicht. Log altijd even in om de nieuwste codes te checken, want ze worden regelmatig vernieuwd.
  4. Veel shop plezier!

Kom je er niet uit? Om je snel te helpen vind je hier een uitgebreider overzicht van veelgestelde vragen over de Ouders van Nu Voordeelpas, het verkrijgen van voordeel en je account.

Belangrijk: je kunt de Ouders van Nu Voordeelpas niet meer aanvragen per januari 2023. We zijn intern aan het evalueren wat we gaan doen met dit platform. Tot die tijd nemen we geen nieuwe abonnees aan. Huidige abonnees kunnen van de voordelen van de Voordeelpas blijven genieten door in te loggen op https://voordeelpas.oudersvannu.nl