Hoe werkt het?

Met de Ouders van Nu Voordeelpas krijg je het hele jaar door korting bij veel webshops en op vakanties en dagjes weg.

  1. Klik hier om een Ouders van Nu Voordeelpas aan te vragen.
  2. Log in (bij het S- icoon boven in het scherm) of maak een account aan en vul de gegevens in.
  3. Na het aanvragen krijg je direct toegang tot de gesloten omgeving, je digitale Voordeelpas én kun je meteen online shoppen!
  4. Je krijgt korting door de kortingscode eenvoudig te kopiëren en te plakken in het veld ‘kortingscode’, in het winkelmandje bij de desbetreffende webshop. Bij een aantal webshops wordt de korting automatisch verrekend. Dit staat dan duidelijk in de pop-up die verschijnt als je naar de webshop gaat.
  5. Bij sommige uitjes krijg je korting op vertoon van de digitale Voordeelpas. Indien dit het geval is, staat dit duidelijk in de pop-up die verschijnt wanneer je naar de betreffende partnerpagina gaat. Hier zal ook je digitale Voordeelpas verschijnen.
  6. Omdat er regelmatig nieuwe webshops, speciale acties en leuke extraatjes bij komen, is het handig om regelmatig op www.voordeelpas.nl te kijken voor het overzicht. Log altijd even in om de nieuwste codes te checken, want ze worden regelmatig vernieuwd.
  7. Veel shop plezier!

Kom je er niet uit? Om je snel te helpen vind je hier een uitgebreider overzicht van veelgestelde vragen over de Ouders van Nu Voordeelpas, het verkrijgen van voordeel en je account.