Zwemmen bij Center Parcs

Zwemmen bij Center Parcs

Center Parcs

Urenlang waterpret voor iedereen! Wat is er heerlijker dan samen met je gezin te gaan zwemmen in één van de parken van Center Parcs.

Aqua Mundo is het enige échte subtropisch zwemparadijs. Maak je borst nat voor ongekende waterattracties. Trotseer wildwaterbanen, bewonder vissen in het koraalbad en kom bij in de Nature & Spa, de Health- en Beauty Centers. En als lid van de Ouders van Nu Voordeelpas is zwemmen in Aqua Mundo bij Center Parcs nu wel heel voordelig!

Zwemmen in Aqua Mundo
Iedereen zal genieten van het zwemmen in het subtropische Aqua Mundo. Kom raften op de wildwaterbaan, zwem in het golfslagbad, glij van de glijbanen en voor de kleintjes is er het veilige speelbad Kinder-doe-bad. Met de Ouders van Nu Voordeelpas krijg je 25% korting voor Aqua Mundo op dagtickets op de Nederlandse en Belgische parken (m.u.v. Parc Sandur). De korting is geldig buiten schoolvakanties en feestdagen, de exacte beschikbaarheid kan gecheckt worden op www.dagjecenterparcs.nl of www.dagjecenterparcs.be. De korting is geldig voor maximaal 6 personen per keer.

 

Lees verder
25% korting
Reserveer bij Center Parcs
  • Het enige echte subtropisch zwemparadijs
  • Verschillende faciliteiten voor groot en klein