Infacol en sudocreme

Tips tegen luieruitslag en darmkrampjes

Bij veel jonge kinderen en baby’s zijn buikkrampjes en luieruitslag een alledaags probleem. Hoe herken je darmkrampjes en hoe voorkom je luieruitslag? Welk middel kan ik hiervoor het beste gebruiken? Wij geven antwoord op al jouw vragen!

  • Wat zijn buikkrampjes en hoe herken je ze?

Darmkrampjes zijn samentrekkingen van de spieren in de darmwand. Ze zijn erg vervelend voor je kleine. Het begint vaak tijdens en na de voeding. Je baby begint hard te huilen, wat vervolgens uren aan kan houden. De piekleeftijd voor babykrampjes ligt rond de 6 weken en na een maand of 4 neemt het vaak af.

  • Bestaan er middelen die buikkrampjes kunnen verminderen?

Voor buikkrampjes adviseren wij het merk Infacol. Infacol helpt de vastzittende lucht in maag en darmen te bevrijden. Het zorgt dat kleine gasbellen worden samengevoegd tot grote gasbellen, die dan gemakkelijk als lucht kunnen worden afgevoerd. Het natuurlijk ontwikkelingsproces van de darmen wordt niet beïnvloed en het kan al vanaf de geboorte gebruikt worden! Het voedingspatroon van de baby hoeft niet te worden aangepast en ook speciale dieetvoeding is niet nodig. Infacol wordt gegeven vóór elke voeding. Het is dus ook geschikt om bij borstvoeding te gebruiken. Infacol wordt niet in de bloedbaan opgenomen. Het heeft enkel en alleen effect op het bevrijden van vastzittende lucht.

Infacol

  • Wat is luieruitslag?

Luieruitslag ontstaat als urine gedurende een lange periode in contact komt met de huid.  De urine kan samen met de ontlasting in de luier reageren en de tere babyhuid veranderen.

  • Hoe kan ik luieruitslag voorkomen?

Voor Luieruitslag adviseren wij Sudocrem te gebruiken. Sudocrem is niet voor niets het meest verkochte middel bij luieruitslag  in Nederland. Het beschermt, verzacht en ondersteunt de kwetsbare babyhuid! Sudocrem ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Het bevat bestanddelen die een beschermende laag vormen en zo helpen tegen prikkelende invloeden van buitenaf die in contact kunnen komen met de huid. Bovendien verzacht het de ruwe, schrale of geprikkelde huid en helpt het de huid zacht en soepel te houden.