Outfit inspiratie: CarlijnQ

Wat begon als een voorliefde voor handgemaakte spullen, is inmiddels uitgegroeid tot een bekend kinderlabel in Nederland: CarlijnQ. Het merk wordt gekenmerkt door stijlvolle ontwerpen in zwart- wit- en grijstinten. Op de leuke printjes van CarlijnQ word je spontaan verliefd! Lees verder als je benieuwd bent naar dit grafische en originele merk!

Het merk ontstond in eerste instantie voor het eigen kindje van Carlijn. Het vinden van comfortabele, biologische kinderkleding was nog niet zo gemakkelijk, maar door de enthousiaste reacties en grote vraag is het merk uitgegroeid tot een superleuk merk voor iedereen. De ontwerpen blijven trouw aan wat een kind echt nodig heeft: zachte materialen en comfortabele pasvormen. Na een uitverkocht succes groeide CarlijnQ uit tot een echt lifestyle merk wat inmiddels al in zo’n 200 winkels wereldwijd wordt verkocht!

CarlijnQ draagt bij aan het schoon en veilig houden van de aarde voor onze kinderen en toekomstige generaties. Daarom biedt het merk producten van organische materialen, die gecertificeerd zijn door de wereldwijde organisatie Global Organic Textile Standards. Het garandeert dat de producten worden geproduceerd op een milieuvriendelijke, duurzame, gezonde manier en zonder het gebruik van gevaarlijke chemicaliën.

Ijsjes en milkshakes
De zomer staat al weer bijna voor de deur en zeker bij het zien van de nieuwe printjes van CarlijnQ voel je al het ultieme zomergevoel. Toffe jumpsuits, schattige jurkjes, opvallende broekjes tot vrolijke sokken. Je vind het allemaal bij CarlijnQ. De nieuwe printjes met ijsjes en milkshakes zijn uniek en vrolijk en zijn tot in de puntjes afgewerkt. Naast dat de ontwerpen ontzettend leuk zijn, zullen ze bij je kindje ook heerlijk zitten. Wij zijn fan!

Bekijk hier de hele collectie van CarlijnQ!