Little Label Underwear & Sleepwear

Little Label is een Nederlands merk en ontwerpt prachtig underwear en pyjama’s voor baby’s en kids gemaakt van organic katoen. Fijne musthaves basics voor de garderobe van elk kind.

Tijdloos én trendy

De items van Little Label zijn zo ontworpen dat kids ze elke dag willen dragen. De kwalitatieve basics zijn gemaakt van het allerzachtste katoen, in modieuze kleuren met een perfecte pasvorm. Trendy en verfijnd tegelijkertijd. De collectie bestaat uit fijne katoenen basics voor de allerkleinsten en kids tot 14 jaar, waarvoor geldt: ‘fashion meets comfort’.

Duurzaamheid staat voorop

Little Label focust op duurzaamheid, dit betekent dat de gehele underwear & sleepwear collectie is gemaakt van organic katoen. Praktische basics die door duurzaam ontwerp en goede kwaliteit, zo lang mogelijk meegaan. Een doorlopende collectie die, ongeacht het seizoen, altijd op voorraad is.

Het grootste deel van de collectie is vervaardigd door GOTS gecertificeerde bedrijven. Global Organic Textile Standard (GOTS) is een internationale standaard voor biologische kleding en textiel. Een GOTS certificering betekent dat het hele productieproces, van het verbouwen van de vezels, de verwerking tot garen en stof, het maken van het eindproduct, het verven, de verpakking, en de logistiek is uitgevoerd op een maatschappelijk verantwoorde, milieu vriendelijke en biologische manier.

Voor de jongens

    

Én de meisjes

     

Naast de underwear & sleepwear collectie heeft Little Label nog veel meer leuke items! Als Voordeelpas lid ontvang je maar liefst 15% korting op je bestelling. Dat betekent shoppen! De kortingscode vind je hier.