Voor al je naamstickers en kledinglabels

Nieuwe spulletjes voor je kindje in aankomst of je pasgeboren kind zijn erg leuk om samen uit te zoeken. Maar, des te groter is de teleurstelling als je nieuwe kinderspullen op de crèche of kinderdagverblijf kwijt of verwisseld raken. Je nieuwe drinkflesje, speen, knuffel of speeltje…. Foetsie!

Merk daarom al je kinderspullen met de naamstickers en kledinglabels van Goedgemerkt die je zelf helemaal kan ontwerpen op onze website. Zo kan je kiezen uit verschillende kleurencombinaties, lettertype en -grootte, eventueel met een leuk merkje erop en wordt er zorggedragen dat je naam/gegevens altijd goed en compleet op de labels komen te staan. De kleuren en merkjes op de labels helpen je kindje de spullen te herkennen. Daarnaast zijn alle labels en naamstickers van Goedgemerkt vaatwasser, magnetron, wasmachine en droger bestendig en zijn de inkten van Goedgemerkt kindvriendelijk.

Nieuw! Ronde naamstickers
Mooie ronde naamstickers voor op je broodtrommeltje of drinkflesje. De ronde vorm is speciaal gemaakt voor drinkflesjes zoals die van Avent. Eenvoudig te personaliseren met naam, telefoon en of merkje.

Product kenmerken:

  • Diameter: 3,4 cm
  • Keuze uit 3 kleuren combinaties: gekleurd assorti, meisjes assorti en transparant assorti
  • € 10,95 (per set van 30 labels)

Ook leuk: gepersonaliseerde groeimeter
Met de groeimeter van Goedgemerkt hou je de groei van je kindje jarenlang bij. Voorzie de groeimeter eenvoudig van eigen naam/geboortedatum van je kindje en kies uit één van de vele leuke ontwerpen.
goedgemerkt-groeimeter

Product kenmerken:

  • Formaat: 28 x 130 cm
  • Kwalitatief houten ophangmechanisme
  • Gemaakt van stevig zeildoek (makkelijk op te rollen en te bewaren voor later)
  • Inclusief vele diverse labels met tijdsmomenten
  • Slechts € 27,50

Tip! Ook super leuk om cadeau te geven.

Supersnelle verzending! Wanneer er op werkdagen voor 12:00 uur is besteld en betaald, wordt je bestelling dezelfde dag nog verstuurd.