Handige musthaves voor jou en je kind

Samen met IKenIK hebben wij de meest handige musthaves voor jou en je kind uitgezocht. Natuurlijk krijg je met de Ouders van Nu Voordeelpas altijd 15% korting bij IKenIK, dus kijk snel verder!

Tommee Tippee Sangenic luieremmer
Met deze Nappy Wrapper van Tommee Tippee heb je nooit meer last van vieze geurtjes en zijn de luiers niet meer zichtbaar. De luiers worden in drie simpele stappen absoluut bacterievrij, geurloos en afzonderlijk van elkaar verpakt. De Tommee Tippee Sangenic luieremmer is de enige luieremmer die elke luier apart en geurvrij verpakt; gemakkelijk, hygiënisch en prettig voor jou en je baby. Met de Ouders van Nu Voordeelpas betaal je voor deze handige luieremmer € 38,21 (in plaats van € 44,95).

Tommee Tippe Sangenic

Klik hier voor meer informatie

The Ouch Box!
Met kleine kinderen ontkom je er niet aan: val- en klimpartijen, schaafwonden, blauwe plekken en bloedneuzen. Zeker met de zomer in het vooruitzicht, is The Ouch! Box een absolute musthave. De koffer is gemakkelijk mee te nemen, bevat producten die alle pijntjes van je kind kunnen verzachten en heeft een handig slot, zodat jouw kinderen er niet bij kunnen. Met de Ouders van Nu Voordeelpas betaal je € 52,66 voor The Ouch! Box (in plaats van € 61,95).

The Ouch Box

Bekijk hier wat er allemaal in The Ouch! Box zit

Metalen opbergbak
Op zoek naar een leuke opbergbak voor in de slaapkamer van je kind, die er ook nog eens hip uitziet? Bekijk dan eens de stoere opbergbakken uit de Pure collectie van Kidsdepot. Handig voor op je bureau of in een kastje. De metalen opbergbakken zijn stapelbaar en verkrijgbaar in de kleuren zalm roze, old white, old yellow, old blue, old grey en old silver. Met de Ouders van Nu Voordeelpas betaal je € 25,46 voor deze stoere metalen opbergbakken van Kidsdepot (in plaats van € 29,95).

Kidsdepot metalen opbergbak

Klik hier voor meer informatie

Wanneer je voor 22.00 uur bij IKenIK.nl besteld, heb je het de volgende dag in huis!