Green lifestyle store: de mooiste plant-pot combinaties

Op Green lifestyle store vind je alles dat je nodig hebt voor een groen & rustgevend interieur. Van accessoires als geurkaarsen tot allerlei prachtige kamerplanten. De webshop onderscheidt zich door planten kant en klaar te bezorgen, inclusief een stijlvolle pot. Het enige dat je nog hoeft te doen, is een mooi plekje uitzoeken!

Vind de perfecte plant

Green lifestyle store onderscheidt zich niet alleen door planten inclusief pot aan te bieden, maar maakt het je ook heel makkelijk om de perfecte plant voor bij jou thuis te vinden. Zo kun je gemakkelijk zoeken op planten voor een zonnige, of juist een schaduwrijke plaats. Heb je kleine kinderen of huisdieren? Neem dan een kijkje bij de kind & diervriendelijke kamerplanten! Waar sommige planten giftig zijn, vind je op deze pagina enkel veilige planten. Mocht jouw kind of huisdier onverhoopt een blaadje opeten, dan is er niks om je druk over te maken!

Thuisbezorgd in een plantvriendelijke verpakking

Alle planten komen vers van de kweker, wat betekent dat ze zo vers en gezond zijn als het maar kan! Bovendien worden alle planten met zorg verpakt in een speciale, plantvriendelijke verpakking. Hierin kan de plant goed worden vastgezet worden de bladeren beschermd. Zo voorkomen we dat de bladeren kunnen knakken of kneuzen, en weet jij zeker dat we een mooie plant bezorgen!

Voor een gelukkig & gezond leven

Het is bewezen dat planten ons leven gelukkiger én gezonder maken. Ze breken namelijk schadelijke stoffen af en zetten CO₂ om in zuurstof. Kies voor een betere leefomgeving met planten, en draag daarnaast bij aan een gezondere wereld. Voor elke aankoop doneert Green lifestyle store namelijk een deel aan Justdiggit: de organisatie die zich inzet tegen klimaatverandering door droog land te vergroenen!

Bekijk hier jouw unieke kortingscode en ontvang 15% korting op je bestelling.