Geef je kleintje een buikmassage

Eén van de eerste manieren van communiceren met je baby gebeurt door aanraking. Dit speelt een essentiële rol bij de vorming van de relatie tussen jou en je kleintje. Een buikmassage met Cinababy buikjesolie is een mooie manier om intensief contact te leggen met je baby. Het geeft je kleintje een gevoel van geborgenheid, is rustgevend en is nog goed voor de darmwerking ook!

Voordelen van een buikmassage
Een buikmassage is goed voor de darmwerking van je baby en kan al worden gegeven vanaf het moment dat het navelstompje is afgevallen. Door bij een buikmassage met je vingers langzaam cirkelende bewegingen rond de navel te maken (met de klok mee) stimuleer je de stoelgang. Dit is namelijk ook de richting van de dikke darm. Naast een buikmassage kun je VSM Kind Cinababy buikjesolie ook gebruiken voor andere babymassages die je al vanaf de geboorte mag geven.

buikmassage

VSM Kind Cinababy buikjesolie
VSM Kind Cinababy buikjesolie is een natuurlijk verzorgingsproduct op basis van zoete amandelolie met mandarijnolie, sinaasappelolie, lavendelolie en rozemarijnolie. Bij massages worden deze etherische oliën van oudsher ingezet om de spijsvertering te bevorderen. Etherische oliën zijn vluchtige oliën gewonnen uit zaden, bloemen, stengels en andere delen van planten en worden ook wel aromatische, vluchtige of essentiële oliën genoemd. Deze oliën hebben ook ontspannende en kalmerende eigenschappen. Door een buikmassage te geven met Cinababy buikjesolie combineer je de stimulerende en rustgevende effecten van massage met de positieve invloeden van de oliën voor een goede darmwerking.

vsm-kind-cinababy-buikjesolie