nuk

Fopspeen van NUK

Voor veel jonge kinderen is de fopspeen een belangrijk hulpmiddel om te kunnen slapen. Bovendien biedt het troost als ze ziek of verdrietig zijn. Het is alleen vaak lastig om te bepalen welke fopspeen goed is voor jouw baby. Ben jij nog op zoek naar een stijlvolle, maar ook veilige en verantwoorde fopspeen? Grote kans dat je daarvoor bij NUK kunt slagen.

Met een NUK fopspeen heb je meteen de beste en meest verantwoorde fopspeen die verkrijgbaar is te pakken. De dental fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel en goed voor de tand en kaakontwikkeling. NUK is de uitvinder van de dental fopspeen en heeft in haar 60-jarig bestaan continu onderzoek naar de vorm en materiaal van haar fopspenen gedaan. Voor deze onderzoeken raadplegen ze verschillende experts, van voedingsdeskundigen en doktoren, tot vaders en moeders. Dit maakt de NUK fopspeen wereldwijd de meest gebruikte en geadviseerde fopspeen.

Verantwoord
De NUK Freestyle fopspenen zijn zeer huid-vriendelijk. Door de inventieve ventilatiegaten maakt de speen minder contact met de huid, wat een geïrriteerde huid voorkomt. Het gebogen anatomisch gevormde mondschild van de NUK Freestyle heeft een perfecte pasvorm voor de mond van een kind. De stijlvolle designs zorgen voor een extra glimlach.

nuk-speen

Het zuigen is een natuurlijke reflex voor baby’s en heeft een rustgevende en kalmerende werking. De NUK fopspenen bevorderen deze natuurlijke zuigbehoefte en trainen de spieren van de lippen, de tong en de kaken. Deze spelen een belangrijke rol als je kind later leert eten en praten. De orthodontische speen is ontwikkeld om de moederborst na te bootsen en zich zo optimaal aan te passen aan de mondholte van het kind.

Veilig
Kwaliteit en veiligheid staan bij NUK voorop. Bij NUK controleren we elke fopspeen met speciale camera’s en machines op minuscule haarscheurtjes, de rekbaarheid van de speen en de kwaliteit van de onderdelen. Hierdoor is de kwaliteit ver boven de vereiste veiligheidsnormen. Bij NUK gaan we niet voor een 6-je maar voor een 10 als het gaat om de veiligheid en gezondheid van uw kindje.

Verkrijgbaar bij…
Enthousiast geworden? De fopspenen van NUK zijn verkrijgbaar op www.nuk-shop.nl