De drie mama-musthaves van IKenIK!

Ik ben Silvia, 34 jaar oud, mama van mijn tweejarige zoontje en in verwachting van de tweede. We gaan steeds meer richting de winter en dat betekent dat er geshopt moet worden voor allerlei warme dekentjes en andere accessoires. Er zijn een paar items die ik als zeer warm, makkelijk en comfortabel heb ervaren en die ik bij mijn tweede kindje ook zeker weer ga gebruiken. Drie mama-must haves welke ik bij IKenIK.nl heb weten te scoren!

Warmtekruik
Neem de KipKep Woller warmtekruik. Wanneer je kleintje last heeft van buikkrampjes is dit een ideale kruik. Hij is gemakkelijk te verwarmen in de magnetron en de warmte van de kruik werkt ontspannend. Hierdoor verminderen de krampjes. Het is natuurlijk ook super fijn om de KipKep te verwarmen en even in bed, de reiswieg of de voetenzak te leggen. Zo creëer je een warm bedje om in te slapen, zonder dat je moeite hoeft te doen om een waterkruik klaar te maken. Voor een wandeling in de frisse buitenlucht is het fijn als je kindje al lekker warm ligt. De KipKep Woller is later ook gewoon te gebruiken als kruik wanneer je kind ziek is. De hoes is er gemakkelijk af te halen, zodat je hem kunt wassen. De KipKep Woller is gemakkelijk in gebruik, voor meerdere dingen (en lang) bruikbaar en is in verschillende kleuren te verkrijgen.

KipKepIKenIK

Wikkeldeken
Dan uit de collectie van Snoozebaby; de Wikkeldeken. Ik heb hem gebruikt als dekentje voor in huis voor extra warmte. In tegenstelling tot een badcape blijft deze deken goed zitten. Er zit ook een fijne capuchon op als je geen mutsje wilt gebruiken. De deken heeft speciale vakjes waar de beentjes in kunnen. Het voordeel daarvan is dat je je kleintje zo kunt verplaatsen in de autostoel en de gordels om kunt doen. Hierdoor hoef je jouw kleintje niet wakker te maken en kan hij of zij gewoon lekker doorslapen. De deken is warm genoeg, dus je hoeft geen extra jasje aan te doen. De wikkeldeken van Snoozebaby is  warm en je kindje is gemakkelijk te verplaatsen naar de autostoel, wieg of kinderwagen en is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

IKenIKIKenIK

Voetenzak
Als laatste de Voetenzak van Lodger. Met deze voetenzak krijgt jouw kleintje geen koude voetjes deze winter. Daarnaast is hij lang bruikbaar, dus helemaal het geld waard. Ik heb hem eerst in de reiswieg gebruikt. Je hebt dan een fijne zachte deken met capuchon. Hij is ook te gebruiken in de autostoel, als hij iets te groot is kan je hem eerst een beetje omvouwen. Daarna kan hij in de buggy of kinderwagen. Vooral in de winter is het alleen met een jasje aan best koud in de kinderwagen. Dan is het fijn om lekker warm in de voetenzak te zitten, zo krijgt je kindje geen koude benen en voetjes en is hij of zij beschermd tegen de wind en regen. Naarmate het minder koud wordt kun je de voetenzak aanpassen door de binnenzijde en buitenzijde uit elkaar te halen. De universele 4- in-1 voetenzak van Lodger past in elke buggy en kinderwagen met een 3- of 5-puntsgordel en is in verschillende kleuren te verkrijgen.

IKenIKIKenIK

Dit waren mijn drie Mama Musthave verkrijgbaar bij IKenIK. Ik heb een erg goede ervaringen met deze items en bij mijn kindje op komst ga ik ze zeker weer gebruiken!