babykamer

De bébé-jou Fabulous collectie

Bébé-jou introduceert: de Fabulous collectie. De bébé-jou Fabulous collectie is verfijnd, zacht en comfortabel. Kortom, alles om de momenten met je kleintje nóg specialer te maken. Door de samenstelling van diverse materialen en prints is de collectie heerlijk zacht  en heeft het een luxueuze uitstraling.

Er is gebruik gemaakt van een pastel kleurenpalet in roze, blauw, grijs, offwhite en mintgroen. Het kleurengebruik in combinatie met de fijne structuur maakt de Fabulous collectie stijlvol en tijdloos. Daarnaast zijn de producten perfect met bébé-jou producten te combineren.

doekjebadjas-mix

Fabulous Badjas

De zachte badjas van bébé-jou Fabulous houdt je kindje lekker warm wanneer hij uit bad komt. Door de dubbele laag stof is het badjasje lekker warm en comfortabel en daarnaast goed absorberend. De bébé-jou Fabulous badjas bestaat in vijf verschillende kleuren met leuk dessin aan de buitkant en zijn goed te combineren met de andere producten uit de bébé-jou Fabulous collectie. Verkrijgbaar in maat 86/92.

Fabulous Aankleedkussenhoes

De bébé-jou Fabulous aankleedkussenhoes is gemaakt van zachte jersey. Door de dikke kwaliteit stof absorbeert de hoes goed en is het lekker warm voor je kindje. Perfect voor het verschonen van je kindje of voor en na de baddertijd. Door elastiek aan de onderkant van de hoes past deze precies over het aankleedkussen en blijft goed zitten. De

bébé-jou Fabulous aankleedkussenhoes is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.

Fabulous Badcape

Je kindje blijft heerlijk warm in de zachte bébé-jou Fabulous badcape. De badcapes zijn in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar en perfect met elkaar te combineren. Door de dubbele laag stof zijn de badcapes goed absorberend en lekker warm voor je kindje. De comfortabele capuchon zorgt ervoor dat het hoofdje van je kindje na het badderen niet te snel afkoelt.

Naast badjassen, aankleedkussens en badcape-jes heeft bébé-jou ook dekens met verschillende TOG waarden. Bébé-jou Fabulous artikelen zijn te koop bij de betere speciaalzaken.