Bespaar op je vaste lasten met UnitedConsumers: houd wat leuks over voor jou en je gezin!

Van het kopen van babyspulletjes tot het inrichten van de eerste echte ‘grote’ kinderkamer: kinderen hebben kost veel geld. Wist je dat je met UnitedConsumers kunt besparen op je vaste lasten en wel honderden euro’s per jaar kunt overhouden? Wij zetten voor jou de drie vaste lasten op een rij, waarmee je heel wat geld overhoudt om wat leuks te doen voor jezelf of met de kids!  

Energie in de kraamperiode

De energierekening is een van de grootste vaste lasten in het huishouden. Wanneer je baby’tje net geboren is, moet het huis goed verwarmd zijn. Tevens komen er met kinderen ook heel wat elektrische apparaten bij in huis. Zeker in de energiewereld is het slim om, afhankelijk van de looptijd van je huidige contract, jaarlijks eens te kijken naar je energiecontract.

Bij het overstappen van energiemaatschappij kun je zomaar tot € 120,00 extra overhouden per jaar. Dat komt omdat je, buiten een lagere energieprijs, wordt beloond met een flinke welkomstbonus. Hoe langer de contractduur, hoe hoger de welkomstbonus. Stap je over naar UnitedConsumers? Dan geniet je van standaard 10% korting op het gemiddelde leveringstarief. Naast de welkomstbonus van UnitedConsumers krijg je dankzij je Voordeelpas nog eens maximaal € 30,00 extra korting!

Attentie: Baby on board

Een auto komt goed van pas met kinderen. Je maakt heel wat kilometers naar de verloskundige, de kinderopvang of je gaat gewoon lekker een dagje weg met het gezin. Uiteraard wil je dat jouw gezin goed verzekerd is in de auto, mocht er iets mis gaan. Kies daarom voor een autoverzekering met de juiste dekking. De meeste ouders sluiten daarom een extra inzittendenverzekering af, waarbij in geval van een ongeval zowel materiële als letselschade van medepassagiers wordt gedekt.

De premies van autoverzekeringen wijzigen regelmatig, dus vergelijk je autoverzekering en je kunt zomaar meerdere tientjes per maand overhouden. Op jaarbasis kunnen automobilisten met een overstap gemiddeld tot € 100,00 per jaar besparen. Sluit je via UnitedConsumers een autoverzekering af? Dan krijg je bovenop de huidige kortingsactie dankzij je Voordeelpas € 25,00 extra korting!

Mobiel bereikbaar: wel zo fijn

Tegenwoordig kunnen we echt niet meer zonder een smartphone. Zeker met kinderen is het belangrijk om goed bereikbaar te blijven. En nog mooier: alle interessante gadgets die tegenwoordig beschikbaar zijn om je te ondersteunen. Denk aan een de babyfoon die gekoppeld is aan je smartphone of een handige app om de groei van jouw kindje bij te houden.

Een nieuwe smartphone hoeft niet duur te zijn. Zeker niet nu er zoveel partijen zijn die alle abonnementen voor je op een rij zetten en vergelijken. Daarnaast komen er ook steeds meer goede budgetmodellen uit. Verzeker jezelf via UnitedConsumers van de beste deals voor je smartphone en ontvang met je Voordeelpas € 15,00 extra korting.