Bébé-jou

Is er bij jullie een baby op komst? Dan kun je vast niet wachten om de babykamer gereed te maken. Maar als je dan het internet gaat afstruinen weet je al snel niet meer waar je moet beginnen, omdat er zoveel keuze is! Misschien kun je eens een kijkje nemen bij bébé-jou, die een uitgebreide collectie bad- en verzorgingsproducten heeft voor de dagelijkse verzorging van je baby.

Bébé-jou is een Nederlands merk dat dit jaar maar liefst 50 jaar bestaat. Met zorg ontwikkelen ze bad- en verzorgingsproducten voor de dagelijkse verzorging van je kleintje. Bij de ontwikkeling van hun producten staan veiligheid, kwaliteit en comfort voor ouder en kind voorop. Uiteindelijk willen ze zo de dagelijkse verzorging makkelijker maken, zodat je nog meer kan genieten van deze bijzondere tijd.

Alles op het gebied van verzorging en altijd actueel
Het bébé-jou assortiment bevat je complete babyuitzet; van aankleedkussens, babybadjes, een inklapbare badstandaard tot aan slabbetjes, zachte badcapes, potjes en toiletverkleiners. De producten zijn verkrijgbaar in diverse uni-kleuren en vrolijke prints. Jaarlijks worden er nieuwe kleuren en producten toegevoegd, zodat het altijd meegaat met de tijd. Heb jij al kennis gemaakt met het nieuwe bébé-jou badsysteem en de hippe Lucky Quotes collectie?

            

Het vernieuwde bébé jou badsysteem met Click
Met 2 Clicks plaats je het bébé-jou bad of thermobad nu vast op de gemoderniseerde badstandaard, waardoor het bad geen centimeter meer kan schuiven. Net ze makkelijk klik je het bad na gebruik weer los. Deze badstandaard kan ook gebruikt worden in combinatie met de bébé-bubble, een bademmer waarin je kleintje heerlijk kan ontspannen in de foetushouding.

Lucky Quotes collectie
De nieuwste collectie van bébé-jou verkrijgbaar in 2 verschillende kleurcombinaties. Gewoon eens iets anders een leuke “quote” in zwart op je witte of mint badje. Ook leuk te combineren met uni wit of uni mint. De bijbehorende textielcollectie is uitgevoerd in de kleurcombinatie wit, mint en zwart en past perfect bij beide Lucky Quote series.

Verkrijgbaar bij…
Enthousiast geworden? De producten van bébé-jou zijn verkrijgbaar in de webwinkel en op verschillende verkooppunten.