Alles Goedgemerkt!

Tassen, broodtrommels, flesjes en knuffels. Een kind verslijt er heel wat. Een flesje blijft liggen op de crèche, de favoriete knuffel valt uit de kinderwagen en de broodtrommel wordt verwisseld op school.

Met de handige Naamstickers van Goedgemerkt vind je de spullen van je kind een stuk gemakkelijker terug. Eenvoudig merk je bekers, broodtrommels, flesjes en alle overige spullen van je kind. Met de Goedgemerkt Kledinglabels merk je zelfs ook eenvoudig al je textiel zoals kleertjes, jasjes, knuffels en tassen.

De Naamstickers en Kledinglabels van Goedgemerkt kun je helemaal zelf ontwerpen. Kies uit de verschillende vormen, kleuren, lettertypes en meer dan 150 plaatjes. Zodoende kan je kindje de eigen spullen herkennen, zelfs als je kindje nog niet kan lezen. Met een naam en telefoonnummer op het label zijn de verloren spulletjes weer snel terecht.

Nieuw! Het Goedgemerkt Babypakket
De eerste glimlach, het eerste hapje, het eerste nachtje doorslapen. Momenten die je als ouder niet wilt vergeten. Het Goedgemerkt Babypakket is speciaal ontworpen voor de allerkleinsten. Naast een compleet pakket aan gepersonaliseerde Naamstickers en Kledinglabels, bevat het Babypakket ook 16 mijlpaalkaarten. Hiermee kun je bijzondere momenten vastleggen.

Met de Naamstickers en Kledinglabels merk je in een handomdraai de flesjes, rompertjes, kleertjes en overige spulletjes van je baby. De superzachte instrijklabels zijn ideaal voor het babyhuidje en met de naamstickers kan het flesje nog gewoon in de magnetron en vaatwasser. Kortom, een compleet labelpakket om alle spullen en kleertjes gemakkelijk te merken. Het Goedgemerkt Babypakket is verkrijgbaar
vanaf € 22,95!

Tip: Superleuk als kraamcadeau!

Al sinds 2003 is Goedgemerkt gespecialiseerd in Naamstickers en Kledinglabels. De labels van Goedgemerkt zijn van de hoogste kwaliteit (ze blijven minimaal 200 wasbeurten zitten) en kindvriendelijk! Als je vóór 12.00 besteld en betaald, wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden.