Numsy Penguin

Numsy Penguin

Numsy

In de nacht opstaan voor je kind wordt verleden tijd met Numsy’s Pinguïn! Maken jij en je partner ook altijd ruzie over wie op moet staan om de baby terug in slaap te sussen? Maak je geen zorgen. Met de nieuwe huilsensor neemt de Pinguïn gegarandeerd alle nachtelijke zorgen over jouw baby uit handen en sust jouw baby in slaap met rustgevende geluiden!

Ieder kind slaapt beter met Numsy’s Pinguïn!

Wist je dat veel baby’s vaak huilen na de geboorte omdat ze de hartslag van hun moeder missen. Wij begrijpen dat dit ook jouw nachtrust verstoort en voor een hoop stress binnen jouw gezin kan zorgen! De Pinguïn begint automatisch te spelen wanneer jouw kind moet huilen!

Hebben wij je al verteld dat de Pinguïn ook standaard is uitgerust met een nachtlamp waarvan je zelf de felheid in kan stellen? Hierdoor kan jouw kleine s’nachts met een veilig gevoel in slaap vallen.

Waarom witte ruis de beste oplossing voor jouw kleine is

De Pinguïn zendt geluiden uit die ervoor zorgen dat de hersenen volledig tot rust kunnen komen. Deze ontspannende geluiden worden op een ‘volle’ frequentie afgespeeld. Dit betekent dat de ontspannende geluiden die de oren van je kind binnenkomen alle vervelende verstoringen van buitenaf zullen blokkeren. Dit noemen we witte ruis. Zo kan jouw kleine eindelijk weer van een volledige nachtrust genieten.

Shop nu bij Numsy en profiteer van 15% korting met de Ouders van Nu Voordeelpas.

15% korting
Bekijk kortingscode
  • 7 Natuurlijke geluiden
  • Handig voor onderweg
  • Als nachtlampje te gebruiken
  • Automatische huilsensor