Foto op aluminium

Foto op aluminium

Smartphoto

Vind jij het ook zo heerlijk om te genieten van je eigen foto’s aan de muur? Of je nu gaat voor die leuke foto van je spelende kinderen in de regen of die prachtige zonsondergang. Een eigen foto geeft sfeer aan je woning. Zoek een mooi plekje uit voor je mooiste foto en geniet!

Wit aluminium

Een foto op wit aluminium is zeer geschikt voor het afdrukken van je meest dierbare foto’s. Een foto op wit aluminium staat bekend om haar heldere kleuren, haarscherpe details en de matte afwerking. Het witte aluminium zorgt voor een moderne uitstraling. Zwart-wit foto’s komen ook geweldig uit op dit materiaal. Dankzij de keuze uit diverse afmetingen is jouw ideale formaat altijd verkrijgbaar.

Geborsteld aluminium

Bij geborsteld aluminium komen in de witte gedeeltes van je foto de structuur prachtig naar voren. De metalen ondergrond zorgt voor een stoere en industriële look. Heb jij een stoer interieur? Dan past dit materiaal uitstekend in jouw woonkamer!

Verzamel je mooiste foto’s, probeer een keuze te maken tussen de diverse plaatjes en bestel je foto op aluminium. Welke foto zou jij graag aan de muur willen hangen?

Shop nu bij Smartphoto en profiteer van 25% korting met de Ouders van Nu Voordeelpas.

Lees verder
25% korting
Bestel bij Smartphoto
  • Grootste assortiment
  • Snelle levering
  • Hoogste klantbeoordeling
  • Niet goed, gratis herdruk