Sinterklaas cadeautjes met naam

Nog eventjes en dan is het weer zover: 5 december, de verjaardag van Sinterklaas! Tijd om de leukste Sinterklaas cadeaus te scoren. Natuurlijk ben je ieder jaar weer op zoek naar iets leuks en origineels. Best lastig soms, toch? In deze blog vertellen we je meer over Bulbby.com, waar je Sinterklaas cadeautjes met naam kunt scoren. Extra bijzonder voor je kids! 

WAT IS BULBBY.COM?

Bulbby is een webshop die is opgericht in 2004. Twee moeders vroegen zich af waarom er zo weinig spulletjes te koop waren met de naam van hun kinderen erop. Ze begonnen met het ontwerpen van hippe naamlogo’s, ontwierpen de leukste tassen, en zo ontstond Bulbby.

Inmiddels is Bulbby uitgegroeid tot een grote webshop waar iedereen terecht kan voor gepersonaliseerde cadeautjes. Je kunt bijvoorbeeld denken aan babykleding met naam, tasjes met naam, maar ook woonaccessoires met een leuke opdruk of een kookschort bedrukt met een grappige tekst. Daarnaast kan je bij Bulbby.com ook terecht voor sporttassen, sportkleding en sportaccessoires. Super veel keuze voor leuke cadeautjes dus!

WINACTIE

Sinterklaas komt er weer aan. Hoe leuk is het als jouw Sintzak gevuld is met cadeautjes en ook nog eens je eigen naam erop? Bulbby verloot nu 5 Sintzakken met naam erop. Mail naar voordeelpas@oudersvannu.nl een bericht en vertel waarom jij deze Sinterklaaszak wilt winnen.

Bekijk het voorbeeld van de winactie hier

TYPISCHE SINTERKLAAS CADEAUTJES

Nu de Sint weer in het land is, is de Sintgekte overal weer begonnen. Op straat zie je pietjes lopen, de etalages zijn mooi versierd en je hoort overal Sinterklaasliedjes. Voor kinderen is Sinterklaas vaak een onvergetelijke periode. Bij Bulbby kan je allerlei leuke Sinterklaas cadeautjes bestellen. Wat dacht je van een pietenmuts, bedrukt met de naam van je kindje? Ook heel leuk is een gepersonaliseerde Zak van Sinterklaas. De zak is gemaakt van stevig jute en gaat jaren mee. Omdat de naam van je eigen familie of kids op de zak staat bedrukt, is het krijgen van de Sinterklaas cadeautjes extra persoonlijk!

Naast deze typische Sinterklaas cadeautjes, heeft Bulbby ook veel andere leuke cadeaus die met naam kunnen worden gepersonaliseerd. Omdat alle producten met de naam van je kids zijn bedrukt, zijn de cadeautjes super origineel en bijzonder voor je kinderen. Je kunt bijvoorbeeld terecht voor een leuke broodtrommel, maar ook voor een portemonneetje of een etui.

Shop de leukste sinterklaascadeautjes  hier

HOE WERKT PERSONALISEREN?

Alle producten kunnen worden gepersonaliseerd. Hoe werkt dit dan? Het is eigenlijk super eenvoudig om een product te personaliseren. Allereerst kies je het product dat je leuk vindt om te laten bedrukken. Vervolgens kies je een van de naamlogo’s van Bulbby. Een naamlogo bestaat meestal uit een plaatje en één of twee tekstregels. Je vult zelf de tekst in en je kunt de kleuren van het naamlogo aanpassen.

Er zijn veel verschillende soorten naamlogo’s. Bulbby heeft bijvoorbeeld plaatjes met dieren, sport, sterren, hartjes, veertjes en nog veel meer! Omdat er zoveel verschillende soorten naamlogo’s zijn, is er voor ieder kind wel iets leuks te vinden.

SINTERKLAAS CADEAUTJES VOOR 5 DECEMBER

Naast schoencadeautjes, zijn er voor pakjesavond natuurlijk ook super veel leuke cadeautjes te vinden. Bulbby heeft een groot assortiment met cadeaus voor kinderen, maar ook voor volwassenen zijn er leuke gepersonaliseerde cadeautjes te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kookschort met naam? Wij vinden ‘m helemaal leuk! Natuurlijk ook gaaf om met Sinterklaas te bestellen voor opa en oma.

Soms is het ook leuk om tijdens Sinterklaas al een beetje aan Kerst te denken. Daarom nog een laatste tip: check ook eens de Bulbby foute kersttruien! Supergaaf voor je kids (maar ook voor jezelf).

Shop voor leuke schoen ideeën hier