Zalon

12% korting bij Zalon

met de Ouders van Nu Voordeelpas

Een personal stylist lijkt voor velen niet weggelegd. Gratis stijladvies van een persoonlijke stylist is nu dichterbij dan ooit dankzij Zalando. Zij introduceerden Zalon, een personal shopping service voor zowel mannen als vrouwen, waarbij klanten hulp krijgen van een stylist.

Zalon: hoe werkt het?

Op basis van een vragenlijst die je online invult, gaat één van de stylisten aan de slag met een persoonlijk stylingadvies. Je kan ook foto’s van  jezelf of van je favoriete style uploaden om zo je wensen en voorkeuren aan de stylist uit te leggen. De stylist zal dan een aantal suggesties met je delen. Voldoet de outfit aan je wensen? Dan wordt de outfit opgestuurd zodat je deze op je gemak thuis kan passen. Vervolgens kan je de outfit of de producten die je mooi vindt houden en de andere producten, net zoals bij Zalando, gratis terugsturen (100 dagen retourrecht). Je kan zelf kiezen of je een volgende keer dezelfde of een andere stylist om advies vraagt. De service is gratis en je betaalt enkel voor de kleding die je houdt.

Let op: De kortingscode van 12% is geldig t/m 30.09.2018. Maximaal één kortingscode per bestelling. Niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes en niet inwisselbaar voor contant geld.  Sommige producten kunnen uitgesloten zijn van deze actie. Voer de kortingscode in tijdens het bestelproces van je bestelling. Zalando Lounge- en partnerartikelen kunnen uitgesloten zijn. De kortingscode van Zalon is niet geldig op Zalando.nl en Zalando-lounge.nl. Twee keer bruikbaar per klant.

Met de Ouders van Nu Voordeelpas ontvang je 12% korting op je bestelling bij Zalon.

Bekijk kortingscode

Waarom Zalon?

  • 100 dagen retourrecht
  • Het grootste aanbod topmerken online
  • Gratis verzending en retour
  • Persoonlijk advies
  • Fashion-experts

Aanbiedingen van Zalon