WILDLANDS

€ 7,50 korting bij WILDLANDS

met de Ouders van Nu Voordeelpas

Zin in een avontuurlijke dag uit? Kom dan naar WILDLANDS en maak een wereldexpeditie in één dag. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen. En er wacht een nieuw avontuur… Beleef samen met je familie en vrienden een spectaculaire race in de achtbaan Tweestryd; een mijn met een missie!  

Jungola – Overleven in het oerwoud
Start je trektocht door de jungle in een overwoekerde tempel met honderden vlinders. Klim en klauter langs krokodillen en apen. Ontdek per boot Rimbula River; volg jungle trails; steek de rivier over langs zwemmende olifanten; houd je hoofd koel op het Koppensnellerspad en leer overlevingstips van Jim in zijn Jungleshow.

Serenga – Stoere safaritocht
Verken het Dogondorp waar vlakbij een grote groep nijlpaarden leeft. Betreed de Bavianenarena en vind schatten in het zand. Leer Djembé spelen en stap in de Serenga Safari truck en sport neushoorns, gnoes en giraffen van héél dichtbij. Nieuw: Tweestryd! Stap met je familie en vrienden in een van de mijnkarretjes, laat je naar een duizelingwekkende hoogte van 20 meter brengen en beleef een onvergetelijke race tegen elkaar door de oude mijn: een mijn met een missie!

Nortica – IJskoud onderzoek
Ontdek in het poolstation de ijsberen boven en onder water. Dompel je in de wonderlijke wereld van poolonderzoeker Mattie. Doe de duizelingwekkende 4D-testvlucht door het poolgebied met de Arctic 1; loop tussen pinguïns en zie in de Norticashow hoe de zeeleeuwen samenwerken met de onderzoekers.

ANIMAZIA – Avontuur voor de kleinsten
Klimmen, klauteren en fun. In Animazia is van alles te doen. Het overdekte XL-speelparadijs zit vol verrassingen, zoals een klimparcours en aquaria met tropische vissen. Voor de allerkleinsten is er de Grote Avonturenshow van Neila & Babu.

WILDLANDS: een werelds avontuur!

Bekijk kortingscode

Waarom WILDLANDS?

  • Unieke trektocht door de jungle
  • Trucksafari over de savanne
  • Spectaculaire 4D-ride door het poolgebied

Aanbiedingen van WILDLANDS