vanHaren

10% korting bij vanHaren

op geselecteerde schoenen

Omdat kleine avonturiers vaak voor grootste uitdagingen staan, komt er bij de aankoop van een nieuw paar kinderschoenen best wel wat kijken. Bij vanHaren helpen ze graag een handje als het aankomt op de aanschaf van een nieuw paar favorieten.

Betaalbare kwaliteit is een inkoppertje. Tegenwoordig willen we allemaal waar voor ons geld en betalen we graag een beetje meer voor extra luxe. En laat je nou bij vanHaren juist een beetje minder betalen voor dezelfde luxe! Zorg en aandacht is uitgangspunt nummer één en iedere collectie wordt met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Zo wordt er nauwkeurig gekeken naar het gebruik van degelijke materialen en comfortabele pasvormen.

Bij vanHaren vind je de leukste geselecteerde schoenen speciaal voor Ouders van Nu. Stoere sneakers, schoenen met klitteband, hippe boots of trendy laarsjes. Met je Ouders van Nu Voordeelpas krijg je 10% korting op geselecteerde schoenen van de merken Bobbi-Shoes, Cupcake Couture, Graceland, Victory en Vty, te vinden op de speciale Ouders van Nu pagina.

Bekijk kortingscode

Waarom vanHaren?

  • Gratis bezorgd & retour
  • Achteraf betalen zonder extra kosten
  • Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
  • Speciaal geselecteerde schoenen voor Ouders van Nu

Aanbiedingen van vanHaren