MrStarskyAmsterdam

15% korting bij MrStarskyAmsterdam

met de Ouders van Nu Voordeelpas

Wist je dat de stand van de sterrenhemel op elke moment verschillend is? De stand van de sterren is afhankelijk van je locatie, het tijdstip en de datum. Ben je op zoek naar een bijzonder en persoonlijk kraamcadeau? Geef een poster met de sterrenhemel bij geboorte, een uniek cadeau ter herinnering aan dit speciale moment! Of bestel de poster voor jouw eigen kleintje!

MrStarskyAmsterdam maakt posters met de exacte stand van de sterren op een voor jou bijzonder moment. Iedere poster is uniek – de sterren staan altijd anders. Samen met verschillende kunstenaars en vormgevers creëerden zij een collectie voor elk speciaal moment én voor elk interieur.

De sterrenhemelposters met dierenillustraties van sterrenbeelden en met Woezel & Pip zijn een fantasierijke musthave voor iedere kinderkamer.
En met de serene aquarelstijl van de AQUA sterrenhemelposter en de ouder & kind schets van de Amsterdamse mode illustratrice Sella Molenaar haal je een unieke en persoonlijke wanddecoratie in huis.

Benieuwd naar jouw sterrenhemel? Maak jouw poster hier 

Met de Ouders van Nu Voordeelpas ontvang je 15% korting op een poster van Mr StarskyAmsterdam.

*Let op: de Wissellijst Aanbieding is alleen geldig in combinatie met de aankoop van een poster en kan niet worden gebruikt samen met andere kortingscodes.*

Bekijk kortingscode

Waarom MrStarskyAmsterdam?

  • Perfect cadeau en unieke herinnering
  • Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
  • Verschillende illustratiestijlen en drie maten

Aanbiedingen van MrStarskyAmsterdam