Kidsfavorites.nl

15% korting bij Kidsfavorites.nl

met de Voordeelpas!

Het zoeken en vinden van bijzondere cadeaus voor kinderen lijkt soms een onmogelijke taak. Maar met Kidsfavorites.nl is dat nu verleden tijd. Voor de mama’s met drukke schema’s is deze webwinkel een ideale oplossing. Met de Ouders van Nu Voordeelpas krijg je toegang tot de Kidsfavorites kortingscode en ontvang je altijd 15% korting!

Je kunt comfortabel vanaf de bank een kijkje nemen in het assortiment. Buitengewone cadeautjes, trendy spullen en hippe (woon)accessoires worden voor jou op gemakkelijke en overzichtelijke wijze op een rijtje gezet. Kidsfavorites biedt het meest actuele assortiment van o.a. JIP, Dushi go with FloDooky, BamBam, Colorique, Frank Fischer en Snoozebaby.

Personaliseren met de Kidsfavorites kortingscode

Heb je wat leuks gevonden en wil je het verpakt en wel laten opsturen? Dat kan! Kidsfavorites.nl pakt jouw cadeautjes gratis in en zet kosteloos een persoonlijke boodschap op een fraai felicitatiekaartje.
Je ontvangt maar liefst 15% korting op het gehele assortiment, met uitsluiting van de merken Koeka en Baby’s Only. De korting is niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen.

Bekijk kortingscode

Waarom Kidsfavorites.nl?

  • Uitgebreide keuze en assortiment, snel bij u bezorgd
  • Sparen met stempelkaart voor aantrekkelijke korting
  • In België en Nederland boven de €50 ? GRATIS! bezorging

Aanbiedingen van Kidsfavorites.nl