Draagdoek.nl

15% korting bij Draagdoek.nl

met de Voordeelpas!

Van een lap stof naar een ‘way of life’. Een draagdoek is meer dan alleen een manier om je baby borstvoeding te geven. Het is ook een manier om je handen vrij te hebben voor als je andere klussen te doen hebt. En dat is best handig, in je drukke leven met een kindje. Met onze partner maak jij jouw eigen persoonlijke en unieke trendy draagdoek. Met de Ouders van Nu Voordeelpas krijg je het hele jaar door 15% korting bij Draagdoek.nl.

Het team bestaat uitsluitend uit professionals die zorg dragen voor het leveren van goede kwaliteit en het bedenken van nieuwe creatieve ideeën. Hun harde werk werd in 2009 en 2010 beloond met awards voor: Aanstormend Ondernemerstalent en AQUAcarrier.

Draagdoek.nl: kwaliteit en betrouwbaar

Ontwerp op eenvoudige wijze jouw persoonlijke en individuele draagdoek. De moderne tricot doeken zijn 100% veilig en gemaakt van babyvriendelijk katoen. Daarnaast zijn de doelen Oeko-Tex-100 gecertificeerd. En ze zijn ook nog eens getest en in overeenstemming met de Europese norm. Met andere woorden, Draagdoek-producten zijn uiterst betrouwbaar en van hoge kwaliteit.

Met de Ouders van Nu Voordeelpas ontvang je 15% korting op je bestelling bij Draagdoek.nl.

Bekijk kortingscode

Waarom Draagdoek.nl?

  • Expert in ergonomische draagsystemen
  • Nederlands ontwerp
  • Altijd een kadootje bij je draagsysteem
  • Dragen vanaf dag 1 tot 25 kg
  • Besteld voor 14:00 uur is de volgende werkdag in huis

Aanbiedingen van Draagdoek.nl