Canvas Holidays

tot 15% korting bij Canvas Holidays

met de Ouders van Nu Voordeelpas

Op zoek naar een camping waar je lekker kunt genieten met je baby en/of peuter? Canvas Holidays heeft compleet ingerichte bungalowtenten en stacaravans op de beste campings in o.a. Frankrijk, Italië en Spanje. Met de Ouders van Nu Voordeelpas krijg je altijd korting op een vakantie bij Canvas Holidays!

Ben je het zat om elke keer met een volgepakte auto rond te moeten rijden naar je vakantiebestemming? Met Canvas Holidays is dat niet meer nodig, want onze partner maakt jouw vakantie makkelijk. Bij je reservering kun je gratis een kinderstoel, babybed of peuterpakket boeken.

Luxe vakanties
Canvas Holidays bestaat al sinds 1964 en is daarmee de eerste aanbieder van luxe campingvakanties. Met keuze uit meer dan 240 topcampings binnen Europa kun je het vakantiegevoel optimaal ervaren!

Met de Ouders van Nu Voordeelpas ontvang je in 2019 tot 15% korting op je boeking bij Canvas Holidays (in het hoogseizoen krijg je 5% korting en in het laagseizoen krijg je 15% korting). Let op: de korting is op basis van min. 7 nachten.

De Voordeelpas is niet bruikbaar in combinatie met Myclub, het loyaliteitsprogramma van Canvas Holidays.

Bekijk kortingscode

Waarom Canvas Holidays?

  • Een betrouwbare organisatie met 50 jaar ervaring
  • De beste campings op de mooiste plekjes in Europa
  • Ruime keuze uit luxe accommodaties

Aanbiedingen van Canvas Holidays