Belvilla

10% korting bij Belvilla

met de Ouders van Nu Voordeelpas

Bij Belvilla vind je unieke vakantiehuizen, voor een weekendje weg of bijvoorbeeld voor de zomervakantie of de wintersport. Zo zijn er authentieke landhuizen met zwembad in Frankrijk, bijzondere Agriturismos in Toscane, stoere chalets in de Alpen of gezellige huizen aan de Nederlandse kust. Voor een gezin, met z’n twee of voor een grote groep. En altijd in een bijzondere omgeving, zodat er genoeg te doen en te ontdekken is voor iedereen!

Op de website vind je gemakkelijk een vakantiehuis met jouw wensen. En je ziet er bij elk huis de ervaringen van eerdere gasten. Wil je zorgeloos je vakantie of weekendje weg boeken? Belvilla regelt het graag voor je. Met 35 jaar ervaring en de 100% Belvilla garantie ben je daarvan verzekerd!

Nu 10% korting – ook op last-minute-boekingen!
Ouders van Nu voordeelpashouders profiteren bij Belvilla altijd van 10% korting! Ook op last-minute-boekingen, dus dat betekent dubbel voordeel. Gebruik de actiecode en je korting wordt automatisch verrekend. Bellen voor meer informatie kan natuurlijk ook: 088 – 202 12 12.

Bekijk kortingscode

Waarom Belvilla?

  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Klanttevredenheid: 8,4
  • Meer dan 125.000 klantenreviews
  • De mooiste bestemmingen voor zomer- en wintervakanties

Aanbiedingen van Belvilla