Ouwehands Dierenpark Rhenen… Zoo avontuurlijk!

Sta neus aan neus met de speelse ijsbeertweeling, loop onder de laagvliegende monniksgieren door en bespied de beren vanuit de nieuwe observatiepost in Expeditie Berenbos. Bewonder de unieke nevelpanters, ga op avontuur in Gorilla Adventure en hang de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle. Dit kan allemaal bij Ouwehands Dierenpark Rhenen!

Familieshow ‘Op naar Pandasia…’ met Bamboo Bill
Na het eten van een gelukskoekje gaat avonturier Bamboo Bill op zoek naar het geheim van Pandasia. Via een lange tocht over de Chinese muur bereikt hij deze bijzondere plek. Daar ontdekt hij de wereld van de reuzenpanda en ontmoet zelfs een heuse draak. Benieuwd of het Bamboo Bill lukt om het geheim te ontrafelen? Kom en geniet van deze familievoorstelling boordevol humor en avontuur! De show is in de herfstvakantie dagelijks te zien én gratis te bezoeken tijdens een bezoek aan Ouwehands Dierenpark Rhenen.

Op naar Pandasia

Expeditie Berenbos
Ga in Expeditie Berenbos door het spannende doolhof, ontdek in het pittoreske dorp Karpatica alles over de beer en vervolg de expeditie. Bewonder de sterrenhemel, ga op avontuur in Het Berenbos en bespied de beren vanuit de nieuwe observatiepost. In Het Berenbos genieten bruine beren, die vroeger mishandeld zijn, van een onbezorgd leven. Samen met de wolven leven ze op een twee hectare groot bosperceel met onder andere een waterval, rotsen en een vijver. Een uniek project en een bijzondere ervaring rondom de bruine beren en wolven. Expeditie Berenbos, ontdek de wereld van de beer!

Gorilla Adventure
Slinger door de reusachtige kloof, daal af in de oude mijnschacht diep onder de grond en beleef een spannend avontuur tussen de gorilla’s. Ontmoet in het grootste gorilla-avontuur van Europa op 10 meter hoogte deze indrukwekkende mensapen… Durf jij het aan?

De Nevelpanters
Ontdek de Nevelpanters: middelgrote katten die hun prooien vooral ’s nachts vangen. Ze komen voor in het tropisch regenwoud, maar helaas loopt het aantal nevelpanters in het wild snel terug. Gelukkig kan je ze nog bewonderen in het Ouwehands Dierenpark Rhenen.

Nevelpanter

RavotAapia – Europa’s grootste overdekte speeljungle
Net als de otters en doodshoofdaapjes klimmen en klauteren. Speel mee in de legende van het gestrande piratenschip en beleef spannende avonturen in de grotten van de vliegende honden. Ga op ontdekkingsreis en beleef het zelf!

Op avontuur met Bamboo Bill
Midden in het park woont avonturier Bamboo Bill. Samen met zijn vrienden beleeft hij allerlei avonturen in het tv-programma Ouwehands Jungleclub. Ga jij ook mee op avontuur? Ontmoet Bamboo Bill en de avonturiers in Ouwehands Dierenpark Rhenen!

RavotAapia