Lief! lifestyle zomercollectie 2017

Schattige kleertjes, een stoere kinderfiets of een leuk behangetje voor in de kinderkamer. Bij lief! lifestyle vind je het allemaal. In de loop der jaren is lief! uitgegroeid tot een breed lifestyle merk waarin kleding en lifestyle met elkaar gecombineerd worden. Dankzij deze unieke combinatie biedt het merk een grote variatie aan productgroepen met diverse accessoires en kleurrijke artikelen voor het hele gezin.

Zo ook de nieuwe zomercollectie! Op woensdag 5 oktober 2016 vond de fotoshoot van de nieuwe lief! lifestyle zomercollectie voor 2017 plaats bij het Ooievaarsdorp Liesvelt te Groot-Ammers. De modelletjes Jolie, Noëlle, Bentley en Jaïro stonden stuk voor stuk te schitteren voor de camera van fotograaf Joshua Rood, te midden van een typisch Hollands landschap: inclusief molen!

De nieuwe lief! zomercollectie zal weer verkrijgbaar zijn vanaf maat 56 t/m 116 (m.u.v. de zomerjasjes: deze gaan zelfs t/m maat 128!). Alle items in de collectie roepen een vakantiegevoel op, van palmbomen tot ananasjes en van Franse teksten tot het woord ‘Aloha’, het is er allemaal in terug te vinden!

Het hele lief! team heeft weer hard gewerkt om de collectie zo mooi mogelijk op de foto te krijgen. Het eindresultaat is kleurrijk, vrolijk en op en top lief! geworden, mede dankzij de ontzettend enthousiaste modelletjes!

Bekijk hier de unieke beelden achter de schermen van de Lief! lifestyle zomercollectie 2017 fotoshoot.

Lief! is altijd op zoek naar modelletjes. Interesse? Mail dan naar models@lieflifestyle.nl.