Kinderkamer inrichten

Een nieuwe kinderkamer inrichten is natuurlijk hartstikke leuk om te doen en je kunt er al je creativiteit in kwijt. Is jouw kind toe aan een nieuwe kamer en ben je op zoek naar inspiratie? In samenwerking met De Kleine Generatie hebben wij een aantal leuke ideeën en tips voor je op een rijtje gezet om voor jouw kind een droomkamer te creëren.

Bespreek eerst eens samen met je kind welke kamer hij of zij het liefst wil hebben. Denk vooral breed, want er is van alles mogelijk. Je kunt kiezen voor een kamer in een bepaalde stijl die goed bij je kind past. Of misschien is je kind helemaal in de ban van een bepaald thema. Dan is het leuk om ook een thema aan de kinderkamer te geven. Hieronder vind je een aantal tips.

Kies voor één kleur
Om ervoor te zorgen dat alle meubels en spulletjes een eenheid vormen, kun je het beste kiezen voor één kleur. Kies er bijvoorbeeld voor om alle meubels en accessoires in de kleur wit of grijs te kopen. De spullen mogen qua stijl dan totaal verschillend zijn, toch passen ze duidelijk bij elkaar door de kleur.

Kies voor één stijl
Een andere optie is het kiezen van een bepaalde stijl die bij alle meubels en accessoires terugkomt. Bijvoorbeeld Retro of Monochrome. De Kleine Generatie maakt regelmatig de leukste moodboards in verschillende stijlen. Hier kan jij je laten inspireren, een stijl uitzoeken die bij je kind past en de meubels en accessoires direct shoppen!

Kies voor één thema of motief
Je kan ook kiezen voor een bepaald thema, een merk, een opvallende kleur of vrolijke motiefjes die je overal laat terugkomen. Kies bijvoorbeeld voor de Dotty lijn van Ferm Living, de Contour van Done by Deer of de Hello Sunshine van Roommate. De Kleine Generatie heeft alle verschillende thema’s voor je geselecteerd en bij elkaar verzameld. Zo vind je alles in één thema op één plek. Erg handig en leuk om je door te laten inspireren.

DKG-themas

Kinderkamer inrichten met korting!
Met bovenstaande tips en de producten van De Kleine Generatie zul je in een mum van tijd een unieke droomkamer voor jouw kind samengesteld hebben. Laat je inspireren! Met de Ouders van Nu VoordeelPas krijg je bij De Kleine Generatie altijd 12,5% korting op hun hele collectie meubels, accessoires en lifestyle producten voor kids. Dan wordt het inrichten van je nieuwe kinderkamer nog leuker!