Feestwinkel.nl voor de mooiste versiering!

Een kindje krijgen is iets heel bijzonders. Tijdens de zwangerschap zijn er veel momenten die de moeite waard zijn om te vieren. Denk aan een gender reveal party om aan vrienden en familie te onthullen of het een jongetje of meisje wordt. Maar natuurlijk ook een babyshower en een kraamfeest. Op Feestwinkel.nl vind je de leukste versiering voor al deze bijzondere gelegenheden!

Gender reveal party
Tegenwoordig is het een echte trend om een gender reveal party te organiseren. Tijdens dit feest wordt er op een bijzondere manier aan familie en vrienden bekend gemaakt wat het gaat worden: een jongetje of een meisje. In sommige gevallen kiezen de ouders van de baby ervoor om hier pas op het feest achter te komen. In dat geval is er een goed familielid die het feest dan organiseert en die als enige weet wat het geslacht van de baby is.

      
Natuurlijk bepaal je zelf op welke manier je het geslacht van de baby bekend maakt. Eén van de mogelijkheden is om een grote ballon te vullen met roze of blauwe confetti. Hierbij is het belangrijk dat de ballon niet doorschijnt. Vaak wordt er daarom gekozen voor een zwarte ballon. Vervolgens vul je de ballon met roze of blauwe confetti en hang de ballon aan het plafond. Ook kun je ervoor kiezen om de ballon te vullen met helium. Als alle familieleden en vrienden aanwezig zijn, mogen de ouders van de baby de ballon kapot prikken. Op dat moment komt er confetti in de kleur van het geslacht van de baby uit de ballon vallen!

Maar tijdens een gender reveal party wil je meer versiering dan alleen de gender reveal ballon. Decoreer het huis met roze en blauwe ballonnen, slingers, honeycombs en hangdecoratie. Op Feestwinkel.nl vind je genoeg versiering en decoratie voor een gender reveal party!

     

Babyshower
Een babyshower wordt vaak door vriendinnen van de zwangere vrouw georganiseerd. Als vriendin die het organiseert, kun je ervoor kiezen om het van tevoren te laten weten aan je zwangere vriendin, maar je kunt er ook een verrassing van maken.

De datum van de babyshower is wel van belang. De beste tijd om een babyshower te organiseren is als je vriendin ongeveer 6 tot 7 maanden zwanger is. Op dat moment voelt ze zich echt zwanger en is ze op weg naar een blije bevalling. Ook heeft ze dan nog wel genoeg energie om wat leuks te doen.

Als het dan tijd is voor de babyshower mag de versiering natuurlijk niet ontbreken. Je kunt ervoor kiezen om de locatie van de babyshower te versieren met roze of blauwe decoratie, maar op Feestwinkel.nl vind je ook versiering speciaal voor een babyshower!

     

Kraamfeest
Als je kindje dan eindelijk geboren is, dan moet dit natuurlijk wel gevierd worden. Iedereen is benieuwd hoe je kindje eruit ziet en wilt hem of haar ontmoeten. In dat geval is het handig om een kraamfeest te organiseren. Dan komt alle visite in één keer over de vloer en jij beslist de dag wanneer het plaats vindt.

Tijdens het kraamfeest wil je natuurlijk wel dat de locatie mooi versierd is. Op die manier geef je een extra feestelijke sfeer aan het kraamfeest. Decoreer de ruimte met lieflijke slingers, ballonnen en hangdecoratie in het roze of blauw. Op Feestwinkel.nl vind je allerlei versiering om de geboorte van je kindje te vieren!

 

Voor welke feestelijke gelegenheid je ook versiering nodig hebt, bij Feestwinkel.nl vind je een groot aanbod. Niet alleen voor gender reveal party’s, babyshowers en kraamfeestjes, maar ook voor verjaardagen en kinderfeestjes! Er valt altijd iets te vieren!

Met de Voordeelpas shop je bij Feestwinkel.nl met 15% korting! Bekijk hier de kortingscode.