Cadeautips voor Sinterklaas

Hoera, Sinterklaas is weer in het land! Begin op tijd met cadeautjes inslaan. Maar wat is een ideaal (schoen)cadeautje? Hoe groot of klein mag dat zijn? Wat geef je aan een peuter, kleuter of ouder kind? We hebben wat cadeau-tips voor je uitgelicht die leuk zijn om te geven.

De leukste puzzels

Daag je kind uit met fantastische puzzels. Kleurrijke legpuzzels, vrolijke dierenprints, houten blokken puzzels… er is genoeg keuze voor iedere leeftijd garant voor uren puzzelplezier. En bovendien wordt de ontwikkeling van je kind gestimuleerd tijdens het spelen. Puzzelen verbetert de fijne motoriek, je kind leert verbanden leggen en kleuren en vormen herkennen. Leren door spelen, wie wil dat nou niet.

 

 

 

 

Zachte en fijne pyjama’s

Pyjama’s zijn niet alleen lekker om in te slapen, je kan er ook heel goed in relaxen! Pyjama aan en lekker thuis hangen met het hele gezin. Voor welk exemplaar ga jij?

 

Kinderkamer accessoires

Zo leuk al die kinderkamer accessoires! Van vloerkleden tot dierenkoppen, van mooie lampen tot krukjes. Kleed de kinderkamer aan met al deze leuke decoratiespullen. Ga je voor de jungle kamer, de rustige kamer óf de stoere kamer met robuuste items?

 

 

 

Het leukste speelgoed

Loopstoelen, racebanen, knuffels, driewielers, wipstoelen, puzzels, spelletjes… Je kind vermaakt zich uren met al dit speelgoed. Spelen is niet alleen vermakelijk voor je kind, maar is ook zeer bevorderlijk voor de ontwikkeling van de zintuigen en motoriek. Shop de leukste items bij de volgende shops.