Aanbieding van de maand

Video van Sint

Video van Sint

Video van Sint is niet meer weg te denken uit de Nederlandse huiskamers. Dankzij Video van Sint heeft Sinterklaas al meer dan 300.000 kinderen en volwassenen persoonlijk toegesproken. Op videosint.nl stel je binnen vijf minuten je eigen persoonlijke video bericht samen. Vul de naam en leeftijd van je kind(eren) in en een aantal onderwerpen waar Sinterklaas wat over vertelt. Bijvoorbeeld een belangrijke gebeurtenis of een leuke hobby. Daarnaast kan je ook nog foto’s toevoegen!

Sinterklaas kan niet alleen kinderen en volwassenen toespreken, maar nu kunnen zelfs de huisdieren getrakteerd worden op een persoonlijke boodschap. En als klap op de vuurpijl kan je de Sint ook nog eens laten vertellen waar de cadeautjes liggen!

Jouw persoonlijke videoboodschap kan je online en op televisie bekijken en zit verwerkt in het Sinterklaas avontuur dat zich dit jaar afspeelt in het kasteel.

Met de Ouders van Nu Voordeelpas krijg je een download met 2 foto’s, ter waarde van €15,90 voor €9,54. Je ontvangt 40% korting!

Maak video

Fashion

Babyspullen

Speelgoed

Wonen

Er op uit

Feest

Vakantie

School

Cadeaus

Verzorging

Foto

Handig

Speciale aanbiedingen