Krijg tot 2 nachten gratis!

Krijg tot 2 nachten gratis!

Canvas Holidays

Kan je ook niet wachten om alle koffers in te pakken, de vakantiebestemming in de navigatie te toetsen en huis en haard voor twee weken aan de goede grillen van de buurvrouw over te laten? Droom je al over een heerlijke vakantie op een topcamping met een heerlijk zwembad, fantastische glijbanen en een accommodatie die van alle gemakken is voorzien? Dan is dit het moment om de vakantie vast te leggen en te profiteren van een megakorting!

Boek een verblijf van minimaal 7 nachten en krijg tot wel 2 nachten gratis! Ga je liever twee weken weg? Dan krijg je tot wel 4 nachten gratis. Daarmee loopt de korting op tot wel 28%! Ook in de zomervakantie!

Let op:  De kortingen zijn geldig op een selectie van campings en aankomsten. Minimale verblijfsduur van 4 nachten. Minimale prijs per nacht na aftrek van kortingen is €12,-. Afhankelijk van populariteit en beschikbaarheid, kan Canvas ervoor kiezen deze aanbieding te verlengen óf te verkorten. Canvas Holidays heeft het recht om campings toe te voegen of uit te sluiten van de promotie.

tot 28% korting
Bekijk kortingscode
  • Een betrouwbare organisatie met 50 jaar ervaring
  • De beste campings op de mooiste plekjes in Europa
  • Ruime keuze uit luxe accommodaties