Bouwspeelgoed

Bouwspeelgoed

TrendySpeelgoed.nl

Als het buiten stormt en koud is, wat is er dan lekkerder dan binnen te spelen met je favoriete bouwspeelgoed. We kennen allemaal lego en duplo wel. Maar al bekend met originele aanvullingen daarop? Zoals Hubelino en Hubelino Pi? Dan bouw je in combinatie met je favoriete bouwblokjes gewoon je leukste knikkerbanen!

Heel ander bouwspeelgoed is bijvoorbeeld de Q-Ba-Maze knikkerbaan set. Met de ingenieuze knikkerbaan blokken bouw je prachtige design knikkerbanen. Niet alleen leuk om te bouwen maar ook om te zien. Een andere hippe knikkerbaan is Gravitrax, zowel de basis set als vele uitbreidingsets verkrijgbaar.

Heel ander bouwspeelgoed is Fantasy Fort. Deze platen van karton maak je aan elkaar vast met klittenband, zo bouw je eenvoudig een groot eigen fort, stoomboot, poppenkast of kasteel.

Bouwen de kinderen liever een tent met jouw lakens? Geef ze dan een gave set Crazy Forts. Met de stokken en ballen bouwen ze hun eigen constructie waar ze jouw lakens over heen kunnen hangen.

Het aller leukste bouwspeelgoed vind je bij Trendyspeelgoed.nl. Met de Ouders van Nu Voordeelpas krijg je altijd 15% korting!

Lees verder
15% korting
Bekijk kortingscode
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Gratis retour. Niet goed geld terug