€30 extra korting op je energie

€30 extra korting op je energie

UnitedConsumers

Met een klein kind in huis zullen de kosten van je vaste lasten ongetwijfeld omhoog gaan. Het nachtlampje dat de hele nacht aan staat, de magnetron dat voor ieder hapje aangezet wordt en de nodige kinderprogramma’s. Als energieleverancier draagt UnitedConsumers graag bij aan een duurzame toekomst voor jou en je gezin. Daarom levert UnitedConsumers uitsluitend windenergie. Dat is goed voor het milieu en jouw portemonnee!

Als zelfstandig energieleverancier berekent UnitedConsumers iedere maand de gemiddelde energieprijs van de 10 grootste energieleveranciers in Nederland. Bovenop deze gemiddelde energieprijs ontvang je standaard 10% korting en een welkomstbonus. Krijg je een boete omdat je overstapt? Geen zorgen, die betaalt UnitedConsumers.

Extra korting met de Ouders van Nu Voordeelpas
Naast de 10% korting ontvang je met de Ouders van Nu Voordeelpas €30,00 extra korting! Zo bespaar je in 3 jaar tijd tot wel €400,00 op je energierekening! Of je nu kiest voor 1 jaar variabel, 1 jaar vast of 3 jaar vast,  je krijgt altijd 10% korting en een welkomstbonus.

De extra korting wordt, na goedkeuring, automatisch in je persoonlijke UnitedConsumers bespaartegoed gestort.

30 extra korting
Bereken mijn voordeel
  • Altijd het beste energie aanbod voor jouw situatie
  • Standaard 100% windenergie
  • Beste service: winnaar Opiness Award 2018