Om op onze nieuwe website gebruik te maken van je bestaande Voordeelpas moet je je eerst opnieuw . Heb je nog geen Voordeelpas? Vraag deze hier aan.

WILDLANDS Adventure Zoo

€ 5,- korting bij WILDLANDS

met de Ouders van Nu Voordeelpas

Vanaf 25 maart 2016 kan het: een wereldexpeditie maken in één dag. In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied. Als echte globetrotter ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen.

De trektocht door de jungle start in een overwoekerde tempelruïne waar honderden vlinders vrij rondvliegen. Je wordt tijdens de jungletocht meegenomen in het verhaal van Jim: een vogelaar die met zijn vliegtuig is neergestort. Ontdek per boot Rimbula River met zijn stroomversnellingen, volg jungle trails en steek in een mand de rivier over langs zwemmende olifanten.

De wereld van de savanne is heet en droog. Je begint in het Zonnepaleis en brengt een bezoek aan een Dogondorp, waar vlakbij een grote groep nijlpaarden leeft. Je mag ook mee op een trucksafari over de savanne.

In het poolgebied ga je mee op expeditie onder het 3 meter dikke pak ijs met een speciaal onderzoeksvoertuig en beleef je een spectaculaire 4D-ride in de Arctic 1. Je ontmoet onder andere ijsberen, pinguïns en pelsrobben. Hier zie je het poolgebied in al zijn facetten.

WILDLANDS: een werelds avontuur!

Bekijk kortingscode

Waarom WILDLANDS Adventure Zoo?

  • Unieke trektocht door de jungle
  • Trucksafari over de savanne
  • Spectaculaire 4D-ride expeditie door het poolgebied

Aanbiedingen van WILDLANDS Adventure Zoo