Margriet Winter Fair 2017

Margriet Winter Fair 2017

Tijdelijk voordeel

Margriet Winter Fair is het grootste winterfeest van Nederland. Het is een jaarlijks terugkerend evenement dat dit jaar voor de zeventiende keer wordt gehouden. Voor alle Voordeelpashouders goed nieuws: Bij aankoop van een regulier ticket ontvang je een gratis programmaboekje en tassenstalling!

Bestel nu een ticket in de voorverkoop met 4 korting, je betaalt dan € 15,95 i.p.v. € 19,95 aan de kassa. Een voorverkoop ticket is online, via de telefoon en in de winkels van Primera te boeken t/m 16 november 2017. Daarna geldt het kassatarief.

Over de Winter Fair

Heb je ook alweer zin in die unieke, warme en gezellige sfeer van de feestdagen? Kom shoppen, workshops volgen, mode en beauty-inspiratie opdoen en de lekkerste gerechten proeven. Margriet Winter Fair is dé plek om met je vriendinnen, moeder, zus of collega in de stemming te komen voor de meest betoverende decembermaand ooit! Je kunt er kerstcadeautjes kopen én zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen. Je maakt kennis met de columnisten en redactieleden van Margriet en geniet van optredens van topartiesten en bekende cabaretiers.

Snuffel rond bij de leuke kraampjes, in de veelzijdige shops en op de sfeervolle kerstmarkt. Ontdek je favoriete kledingtrends bij de catwalk en modeshows en stel je ideale kerstmenu samen met behulp van profs. Meer dan driehonderd stands bieden alles wat je nodig hebt om dit jaar op elk gebied te schitteren tijdens de feestdagen.

19,95 15,95
Bestel kaartjes